Bestelinfo

 

Verzending

Onze pakketten worden verstuurd per pakketdienst. Alleen zaden worden ook per post verstuurd.

Zodra het pakket wordt overhandigd aan de pakketdienst, krijgt u van ons hierover een bevestiginsmail. Van de pakketdienst krijgt u vervolgens een mail met daarin o.a. een track-and-trace nummer, zodat u het pakket kunt volgen.

Wij versturen alleen naar landen in de Eu.

 

 

Verzendkosten

 

Nederland, België en Duitsland:
U betaalt slechts €6,95 porto- en verpakkingskosten per bestelling! Dit is een vast bedrag, ongeacht de grootte van uw bestelling. Eventuele extra kosten nemen wij voor onze rekening!

Bij alleen aankoop van zaden en zijn de verzendkosten € 2,95

Bij aankoop van € 300,- of meer ontvangt u 10% korting


Frankrijk, Oostenrijk en Denemarken:
U betaalt slechts € 17,50 porto- en verpakkingskosten per bestelling! Dit is een vast bedrag, ongeacht de grootte van uw bestelling. Eventuele extra kosten nemen wij voor onze rekening! 

Geen extra kortingen

 

Italië, Spanje, Portugal, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Ierland:
U betaalt slechts € 27,50 porto- en verpakkingskosten per bestelling! Dit is een vast bedrag, ongeacht de grootte van uw bestelling. Eventuele extra kosten nemen wij voor onze rekening!

Geen extra kortingen

 

 

Betaalmogelijkheden

 

U bent al klant bij ons?

Indien u al eerder een bestelling bij ons geplaatst heeft, kunt u uw bestelling in één keer achteraf betalen (op rekening). Wij sturen per mail een factuur, u dient deze binnen 14 dagen te betalen.

 

Nieuwe klant?

Bent u een nieuwe klant, dan kan het zijn dat u gevraagd wordt om de eerste bestelling vooraf te betalen, dit is dan omdat wij u niet kunnen traceren (telefoonboek, Google enz.). U krijgt hierover dan zo snel mogelijk een mail van ons. Vooraf betalen kan per bank, maar ook met PayPal.

Eventuele volgende bestellingen kunnen gewoon achteraf betaald worden.

 

Leveringen buiten Nederland, België en Duitsland

Ook bestellingen voor levering naar landen buiten Nederland, België en Duitsland moeten vooraf betaald worden.

 

Paypal betaling
U kunt het bedrag boeken op ons Paypal mailadres: Jan.ter.Huurne@fruittuin.com

Indien gewenst kunnen wij een paypal rekening sturen. U krijgt dan van PayPal per e-mail een betalingsverzoek, met daarin aanwijzingen voor het maken van de betaling.
 

 

 


Groeigarantie 

Wij geven 100% groeigarantie in het eerste jaar op alle fruitbomen!!!!!
Het gebeurt gelukkig zelden, maar mocht er toch, om welke reden dan ook, een boom doodgaan of niet uitlopen, wilt u dit dan binnen enkele weken melden. Dan kunnen wij ook nakijken wat de oorzaak zou kunnen zijn.


Wij willen dat de aanplant van de fruitbomen een succes wordt. Lukt dit niet goed, dan willen we graag helpen met het verbeteren, zodat het wel goed gaat.
De fruitbomen kunnen van het voorjaar tot juni uitlopen.

Hebt u in het verleden wel eens problemen gehad met het aanslaan van planten, neem dan gerust contact met ons op. Misschien kunnen we deze problemen helpen voorkomen.

Zijn er problemen met leveren, of worden de planten niet geleverd, u loopt geen risico, de evt. kosten zijn voor ons.

 

Naleveringen & Retourzendingen 

Naleveringen proberen we te voorkomen. We leveren uit voorraad en hierdoor komt het zelden voor, maar mocht er toch een nalevering nodig zijn, komen de verzendkosten voor onze rekening.

Het plantenbedrag van de nalevering zult u natuurlijk wel zelf moeten voldoen.

Retourzendingen: indien het plantmateriaal u niet bevalt, kunt u de zending retourneren en ontvangt u het gehele bedrag terug.Veiligheid en privégegevens

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij leggen de persoonsgegevens onder meer vast voor acceptatie en uitvoering van de overeenkomst en relatiebeheer. We zullen nooit gegevens aan derden doorgeven. Ook hebben we een Webwinkel die gesloten en beveiligd is, zodat uw gegevens veilig  zijn.Nu planten!

Door het late voorjaar kunt u nu nog goed fruitbomen en bessenstruiken planten. 
Als u nu plant, groeit het nog goed vast in het voorjaar en groeien de planten dit jaar beter.